Trouwfotograaf

liefdevolle en sfeervolle foto herinneringen
Trouwfotograaf in Drenthe en Groningen

Een fotoalbum gevuld met dierbare herinneringen.

Een dag over jullie liefde, emoties en vooral veel gezelligheid. Een dag die jullie willen onthouden. Vele momenten terug kijken, die jullie ontgaan zijn. 

Jullie bruiloft, jullie wensen.

Trouwfotograaf in Drenthe en Groningen.

Een fotoreportage is geen overbodige luxe. Tijdens deze dag zijn er vele momenten gevuld met emoties, liefde en vooral gezelligheid met de mensen waar jullie om geven.

Waarom je een fotograaf vraagt om je bruiloft vast te laten leggen.

  • Deze dag draait vooral om jullie liefde, maar ook om alle emoties er omheen. Alleen lukt het niet om alles mee te krijgen, jullie komen ogen te kort. Ik help jullie aan een sfeervolle blik terug.
  • Jullie vinden de spontane foto’s mooier dan lang te moeten poseren. Ik vraag weinig van jullie op deze dag, ik regisseer met kleine tips en help jullie jezelf te kunnen zijn tijdens de fotoshoot vooraf.
  • We hebben allemaal wel iemand dichtbij die graag de fotoreportage wil maken (gratis). Echter een professionele fotograaf met ervaring, ziet andere dingen en is sneller ingespeeld om de juiste momenten te pakken.
  • Een fotograaf is op de achtergrond aanwezig. Ik ben introvert. Ik heb een oog voor sfeer en leg jullie bruiloft vast gevuld met emoties.
  • Details maken de dag compleet. De versiering, de taart, de ringen en het boeket. Kleine details die we niet mogen negeren. Ik maak voor jullie creatieve en speelse foto’s om het album compleet te maken.

 

4 gemakkelijke stappen

Hoe ga ik te werk?

Kennismaking

Voordat we een afspraak plannen wil ik graag jullie wensen weten en jullie verhaal, zodat ik jullie bruiloft kan kan fotograferen. Dit mag via mail of via een telefoon gesprek. Met jullie wensen maak ik een  offerte en kunnen we een moment inplannen om alles te bespreken.

Plannen

Na de kennismaking maken we afspraken. Dit kan telefonsich, maar het mooiste is als we elkaar ontmoeten. (Met de juiste afstand en hygiëne regels ivm corona). Kennismaking is meer dan alleen de dag bespreken. Elkaar zien en de klik voelen is belangrijk. We kunnen een loveshoot extra boeken als jullie dit graag willen. 

 

De dag van de bruiloft

En dan is het zover. We gaan de foto’s maken. Ik neem de tijd voor jullie om te wennen aan de camera en we gaan er samen voor zorgen dat jullie ongedwongen en met plezier op de foto komen.

Bewerking en levering

Na de reportage ga ik de foto’s voor jullie ontwikkelen en zorgen dat de foto’s er perfect uitzien. Binnen 3 weken kunnen jullie de foto’s bekijken en maken we een afspraak over het album of voor een foto aan de muur. Wanneer het album klaar is hangt van verschillende factoren af, maar 3 maanden na de bruiloft is mijn uitgangspunt. 

Een aantal mooie foto’s

Reviews

Wat anderen over mij zeggen

Karijn was de fotograaf op onze bruiloft. Karijn heeft een prachtige fotoshoot gemaakt van ons tweeen. Vooral de foto’s buiten hebben echt een soort “Lord of the Rings” effect, waardoor de foto’s er heel romantisch en magisch uit zien. Ook heeft ze onze ceremonie heel mooi in kaart gebracht, terwijl de locatie van binnen best donker was. Verder zijn we heel tevreden over het album die ze voor ons heeft gemaakt. Het album past heel goed bij onze bruiloft en het vormt een mooi geheel. Karijn is een prettig persoon om mee samen te werken en gaat heel persoonlijk te werk.

Willemijn & Pedro

 Karijn heeft mijn bolle-baby-buik op de foto gezet. Gewoon thuis, in mijn eigen vertrouwde omgeving. Het zijn ontzettende mooie en bijzondere foto’s geworden. Dank je wel Karijn

Stephanie

We hebben een fijne ervaring gehad met Karijn als fotograaf. Bij ons thuis heeft zij ons pasgeboren meisje gefotografeerd. De sfeer was ontspannen en wij hebben prachtige foto’s van onze dochter en samen als gezin. We zijn er heel erg blij mee.

Marjan

Wil je meer weten?

2 + 2 =