Leuke speelse  persoonlijke beelden voor in het foto album of een mooie plaat voor aan de muur waar ik trots op ben dat ik jullie fotograaf mag zijn.

Al vanaf het moment dat we elkaar kennen mag ik Chantal haar fotograaf zijn en foto’s maken voor in het fotoalbum. Nu Chantal zichzelf ook nog eens mama van lieve Roos Isa mag zijn, wil Chantal het liefste beelden van haar gezin, vooral van Roos Isa. Beelden waar ze haar kleintje ziet groeien van baby tot een meisje. Dat haar meisje aan het spelen is, dat haar meisje kletst met haar knuffeltje en dat haar meisje vertelt dat ze honger heeft. 

fotoalbum , newborn, baby foto, newborn fotograaf

Waarom dagelijkse momenten in een foto album?

Verschillende foto’s van Roos Isa, een meisje met een sprekend gezichtje, gebundeld in een mooi foto album. Vanaf dag 1 kan ze al hele verhalen vertellen en volgen wat er om haar heen gebeurd. Vrolijk, teder, inspirerend, verwonderd, verbaast, zonder vooroordeel, met tranen en weer lachend. 

Als Roos Isa wat ouder is, wil ze graag weten wie ze is en hoe ze als klein meisje is op gegroeid. Ik gun haar nu al deze momenten, momenten die mama niet altijd met woorden kan navertellen maar wel kan laten zien. 

Of als papa en mama even samen op de bank zitten en terug blikken. Naar hoe de dagen waren toen hun ukkie nog niet kon lopen en praten. De dagen die voorbij vliegen en voor ze het weten is hun dochter of zoon inmiddels het huis uit gevlogen. Te mogen zien en voelen hoe het toen was.

Ik mag deze mooie dame haar mooie levens verhaal fotograferen. Waarom…omdat ik het kan en omdat ik er blij van word dat ik mag doen. Omdat ik weet hoe ik haar kan fotograferen, haar als opgroeiend meisje. Foto’s zodat haar ouders met trots haar aan anderen kunnen laten zien.  Lekker thuis, in hun eigen omgeving. Geen toneelspel hoeven spelen, geen gedoe om hun dochter aan het lachen te krijgen. Maar beelden waar ze elke dag weer van kunnen genieten.

Voor Chantal en Thijs… jullie mogen gewoon een kop thee pakken tijdens een koude regenavond. Samen op de bank kruipen en even weer verliefd zijn op jullie kleine wondertje.  

Wil je ook mooie printen of een foto album?

Zouden jullie ook van meerdere momenten foto’s willen, verspreid over een jaar? Bij jullie thuis, in je eigen omgeving? En dan een mooi album vol met samen spelen, kliederen tijdens eten of gewoon wat aan keutelen? Met een paar mooie printen om aan de familie te laten zien?

Neem dan gerust contact met mij op en dan kan ik kijken wat ik voor jullie kan betekenen. info@karijnfotografie.nl

 

Fotograaf in Zuid-Drenthe

Wil jij een leuke brief ontvangen?

Een brief met een nieuwe foto en een klein gedichtje. Misschien leg ik een stukje fototechniek uit of vertel ik over een evenement. Vul dan nu nog het formulier in!

Ja, volgens mij is jouw aanmelding gelukt. :)