Bedrijfsverhaal

Jouw bedrijfsfoto's voor jouw ondeneming.
Een website vol met waardevolle foto’s.

Foto’s van jouw verhaal in jouw bedijf. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou drijft om jouw onderneming te starten. Waarom jij koos voor een mooi product. Laat mij jou helpen aan waardevolle content, beelden waarin de klant kan zien wie jij bent en wat je doet.

Bedrijfsfoto’s met jouw bedrijfsverhaal

Ik mag graag naar jouw verhaal luisteren, waarom het jouw passie is. En ik wil je graag helpen om jouw verhaal in beeld te brengen op een manier waar jij blij van wordt. Een serie sfeerfoto’s van jou in jouw onderneming, detail foto’s die weerspiegelen in jouw visie en missie.

Als jij blij wordt van mijn fotografie stijl. Het fijn vind om samen eerst een kop koffie te drinken. En geniet jij ook zo van de natuur, zonsondergang en stilte, dan passen wij bij elkaar. Stuur mij dan jouw wens en ik denk meteen met jou mee.

Reviews

Wat anderen over mij zeggen

Karijn heeft een zakelijke fotoshoot gedaan, het was een hele prettige ontspannen sfeer. Karijn is heel rustig en stelt je op je gemak en het resultaat, dat sprrekt voor zich natuurlijk! Ik ben er erg blij mee.

Geluk fabriek

Hele leuke shoot gehad. Voelde mij erg op m’n gemak en ben blij met het resultaat! Zeker een aanrader!

GwoonbySandra

Aan het begin van de fotosessie voelde ik me gespannen. Op de foto gaan maakt me altijd een beetje verlegen. Door de rustige en geduldige uitstraling van Karijn lukte het me al snel om te ontspannen. Hierdoor voelen de foto’s echt als mij en krijg ik elke keer een grote glimlach op mijn gezicht als ik ze bekijk.

Claudia

investering

Welk pakket past bij jou?

Mini branding fotoshoot voor jouw onderneming.

Fotoshoot in Drenthe.

Het hele weekend organiseer ik mini fotoshoots voor onderneemsers in het Rensenpark in Emmen.

Foto’s vertellen zoveel meer dan woorden. Je klant wil graag zien wie jij bent. Zowel op social media als op je website.

Je start met je bedrijf en je wilt graag een paar mooie foto’s van jezelf. Maar een fotoshoot is nog te duur. Je moet het doen met een klein budget.

Je bent introvert, verlegen en je vind fotograferen spannend.

Of  je bent inmiddels een doorgewinterde ondernemer en je bent toe aan een paar nieuwe foto’s.  

Een paar keer per jaar organiseer ik een mini branding fotoshoot, zodat je kan kennismaken met mij en meteen een aantal mooie foto’s kan laten maken.

Mag ik jou mee aan de hand nemen om samen jou en jouw bedrijfsverhaal te fotograferen?