Day in the life fotograaf

Foto's van jullie verhaal & voor jullie herinnering.
Een fotoboek vol dierbare herinneringen

met jullie verhaal, jullie mooie momenten.

Ongedwongen fotografie, een dag uit jullie leven.

Zodat je later terug kan kijken, aan de keukentafel, met een warme glimlach.

 

Gezinsfoto’s – day in the life.

Ik fotografeer jullie vehaal, een dag of een moment uit jullie leven. Ongeposeerde momenten. Een wandeling in de natuur, een gezellige middag in jullie huis, een picknick op het stand. Laten we de mooie dagelijkse momenten koesteren, met een glimlach of een traan. Samen een mooie herinnering maken, want jullie verhaal telt mee.

Wat is een day in the life fotoreportage?

Dit is een natuurlijk manier van fotograferen van jullie leven. Een moment waarin je jezelf mag zijn, niet stil hoeft te staan voor de lens. Foto’s die je aan de muur wil hangen of in een fotoboek wil.

Waarom een day in the life fotoshoot?

Herinneringen komen naar boven wanneer ik onze fotoboeken van vroeger bekijk. Laats had ik mijn ouders aan de telefoon, ze hadden plezier om de foto’s van vroeger. Plezier om hoe we eruit zagen, plezier om die leuke momenten bij de tent, de kerst waar de kaars gevaarlijk dicht bij de boom stond, mijn verjaardag van toen ik 5 jaar werd. Op dat moment besefte ik hoe snel we volwassen zijn geworden en vergeten hoe leuk het was.

Ons fotoalbum is een pauzeknop, een boek waar we even stil kunnen staan bij vroeger, toen we klein waren.

Familie fotoreportage

Yes een familiedag, een verjaardag van opa en oma, 25 jaar getrouwd. Wat is er mooier dan een fotoreportage cadeau, samen met de hele familie. Want ook jullie familie heeft een verhaal. Met een grote groep zijn de spontane momenten het leukst, momenten waarin jullie samen lachen en plezier maken. En dan 1 mooie groepsfoto voor aan de muur om dat gevoel te bewaren.

 

 Newborn fotoreportage

Dan is daar eindelijk jullie kindje geboren. Een periode waar van alles gebeurd.  Neem een moment de tijd om jullie nieuwe liefde te laten fotograferen door mij. Gewoon  bij jullie thuis of ergens op een mooie locatie. Jullie kindje zal alle aandacht vragen, een nieuw leven. Mooie momenten die voorbij vliegen voor je het beseft. 

Dit hoeft echt niet binnen 2 weken. Dit mag wanneer jullie dit willen en er klaar voor zijn. 

 

Zwangerschap fotoreportage

De zwangerschap is voor vele ouders een bijzondere periode met verschillende gevoelens en ervaringen. Je lichaam veranderd met de week, het is een belangrijk begin van een nieuw leven. Niet elke vrouw wordt maar zo zwanger, soms gaat hier een lange periode vol onzekerheden aan vooraf. Ook tijdens je zwangerschap kom je momenten van genieten tegen maar ook momenten die even minder leuk zijn. Hierbij mag je best even bij stil staan en genieten. En van deze bijzondere tijd mag je ook zeker mooie foto’s laten maken. Omdat jullie verhaal als gezin inmiddels is begonnen.

Reviews

Wat anderen over mij zeggen

We hebben een fijne ervaring gehad met Karijn als fotograaf. Bij ons thuis heeft zij ons pasgeboren meisje gefotografeerd. De sfeer was ontspannen en wij hebben prachtige foto’s van onze dochter en samen als gezin. We zijn er heel erg blij mee.

Marjan

 Karijn heeft mijn bolle-baby-buik op de foto gezet. Gewoon thuis, in mijn eigen vertrouwde omgeving. Het zijn ontzettende mooie en bijzondere foto’s geworden. Dank je wel Karijn

Stephanie

Karijn heeft in 2014 de newborn shoot gedaan van onze dochter. Ze weet wat ze doet en is hier mee ook super geduldig. Ze neemt alle tijd voor de shoot. De foto’s die ze maakte waren prachtig.  Ik ben nog steeds erg blij met de foto’s . Dus mocht u een fotograaf zoeken die haar werk doet met veel passie. Neem contact op met Karijn

Marjolein

investering

Welk pakket past bij jou?