Day in the life fotograaf

Foto's van jullie verhaal & voor jullie herinnering.
Ik help jullie met een fotoboek vol dierbare herinneringen

Ongedwongen fotografie, een dag uit jullie leven.

Zodat je later terug kan kijken, aan de keukentafel, met een warme glimlach.

 

Waarom een fotoshoot?

Herinneringen komen naar boven wanneer ik onze fotoboeken van vroeger bekijk.

Laats had ik mijn ouders aan de telefoon, ze hadden plezier om de foto’s van vroeger. Plezier om hoe we eruit zagen, plezier om die leuke momenten bij de tent, de kerst waar we kransjes uit de boom snoepten, mijn verjaardag van toen ik 5 jaar werd. Of samen met mijn broer, zusje met opa en oma (die inmiddels overleden zijn) op de bank.

Op dat moment besefte ik hoe snel we volwassen zijn geworden en vergeten hoe leuk het was.

 

En dan die mooi lach

Mag ik jou omarmen

en omarm jij mij

Mag ik jouw toe fluisteren

en fluister jij mij dan

Mag ik jouw hand

en dan mag jij die van mij

Zullen we dan samen vasthouden

en lopen we verder

Zij aan zij

Zwangerschap fotoreportage

De zwangerschap is voor vele ouders een bijzondere periode met verschillende gevoelens en ervaringen.  

Niet iedereen wordt zomaar zwanger, soms gaat hier een lange periode vol onzekerheden aan vooraf. Ook tijdens de zwangerschap zijn er fijne momenten maar ook momenten die even minder leuk zijn. Van deze bijzondere tijd mag je ook zeker mooie foto’s laten maken.

Omdat jullie verhaal als gezin inmiddels is begonnen.

zwangerschap fotograaf, fotoshoot in de natuur
Newborn fotoshoot in Groningen

Newborn of baby fotoreportage

Dan is daar eindelijk jullie kindje geboren. Een periode waar van alles gebeurd.  Neem een moment de tijd om jullie nieuwe liefde te laten fotograferen door mij. Gewoon  bij jullie thuis of ergens op een mooie locatie. Jullie kindje zal alle aandacht vragen, een nieuw leven. 

Mooie momenten die voorbij vliegen voor je het beseft

Gezin of familie reportage

 Ja en dan groeien jullie als gezin, de dagen vliegen voorbij. Wat had je gisteren ook al weer gedaan? Oja de ene moest naar sport en de ander ging op pad met vriendjes. Het weeekend was volgepland met activiteiten. Dan is het alweer maandag en gaat de wekker om 6 uur.

Neem toch even de tijd, drink samen dat kopje thee en blader door jullie fotoboek. Jullie boek vol met liefde en plezier. Die ik voor jullie mag maken.

gezinsfoto
fotoalbum

Een fotoalbum vol met mooie herinneringen. Een verhaal met liefde, plezier en tranen. Sprekende en intieme momenten van jullie samen.

De tijd vliegt om en voor je het weet zijn jullie vele momenten verder.

Laat de tijd herninneringen niet door jullie vingers glippen, maar koester ze in jullie fotoboek. Een boek met sprekende en intieme momenten. Die jij terug kan kijken wanneer je maar wilt.

Werkwijze

Hoe fotografeer ik jullie fotoshoot?

 1. Vul het contact formulier in en vertel mij jullie wens.
 2. Hier zal ik zo snel mogelijk op reageren binnen 2 werkdagen.
 3. Ik zal jullie eerst informatie mailen, zodat jullie nog niets hoeven.
 4. Alleen maar samen kijken of ik jullie mag helpen
 5. Wanneer dit een Ja is, dan bellen we met elkaar
 6. Zodat ik jullie wensen kan invullen
 7. Dan plannen we meteen een afspraak voor het maken van jullie mooie reportage.

Op de dag van de fotoshoot!

 1. De locatie is meestal afhankelijk van jullie wensen. Soms is dit thuis of ergens in de natuur. ( Bij grote familie shoots doe ik alleen maar in de natuur) Ik zal er op tijd zijn.
 2. Van te voren heb ik al iets verteld over jullie kleding en andere tips.
 3. Tijdens de shoot zelf zal ik niet vragen om te lachen in de lens, maar om samen te kletsen, iets leuks doen of spelen in het zand.
 4. Een week of 2 na de shoot dan kunnen jullie de reportage in een online prive gallerij de foto’s bekijken. 
 5. Pas hierna komt de rest, wil je een album, een fotoprint, iets anders, alles is mogelijk en pas ik aan naar jullie wens.

Wat anderen over mij zeggen

We hebben een fijne ervaring gehad met Karijn als fotograaf. Bij ons thuis heeft zij ons pasgeboren meisje gefotografeerd. De sfeer was ontspannen en wij hebben prachtige foto’s van onze dochter en samen als gezin. We zijn er heel erg blij mee.

Marjan

 Karijn heeft mijn bolle-baby-buik op de foto gezet. Gewoon thuis, in mijn eigen vertrouwde omgeving. Het zijn ontzettende mooie en bijzondere foto’s geworden. Dank je wel Karijn

Stephanie

Karijn heeft in 2014 de newborn shoot gedaan van onze dochter. Ze weet wat ze doet en is hier mee ook super geduldig. Ze neemt alle tijd voor de shoot. De foto’s die ze maakte waren prachtig.  Ik ben nog steeds erg blij met de foto’s . Dus mocht u een fotograaf zoeken die haar werk doet met veel passie. Neem contact op met Karijn

Marjolein

investering

Welk pakket past bij jou?

Mini-fotoshoot 

Vind je het lastig om een basis fotoshoot te boeken. Omdat jouw kinderen dit lang vinden. Of omdat jullie nog nooit een fotoshoot hebben gehad. Wil je liever eerst kennismaken met mij  en er een paar leuke foto’s aan overhouden?

Heb je al eens nagedacht over mini-fotoshoot? Voor een kleine sessie van 20 minuten maken we een aantal ongedwongen foto’s. Hierbij ontvang je 4 digitale bestanden en een klein fotoboekje dat je altijd mee kan nemen om aan jullie dierbaren te laten zien.

Informatie over de mini-fotoshoot

 • €115 Investering
 • Klein boekje cadeau
 • 4 digitale bestanden
 • De foto’s kun je een week later in een privégalerij bekijken en aanvinken welke je wilt ontvangen.
Fotograaf in Zuid-Drenthe

Wil jij een leuke brief ontvangen?

Een brief met een nieuwe foto en een klein gedichtje. Misschien leg ik een stukje fototechniek uit of vertel ik over een evenement. Vul dan nu nog het formulier in!

Ja, volgens mij is jouw aanmelding gelukt. :)