Afscheidsfotograaf

nog heel even samen voor later
Afscheid foto’s

De laatste foto samen

De laatste lach samen

De laatste woorden samen

Nog even genieten samen

Afscheidsfotograaf

Hoe belangrijk is het om een paar mooie foto’s te hebben van jullie samen. Nu het nog kan. Ook al ben jij of is je dierbare niet sterk meer. En hebben jullie meer pijn dan plezier. Toch kan ik jullie helpen met een aantal mooie foto’s voor later. Een boekje of een mooie print.

Waarom een afscheid fotoreportage

Veel mensen hoor ik zeggen, mijn foto’s bewaar ik altijd, ik hou ze altijd bij mij, deze zijn mij dierbaar. Waarom? Omdat ze ons een herinnering geven naar die persoon die jij lief had. Een herinnering die je wil blijven koesteren.

Ze heeft oog voor de mens die voor haar camera staat en ze verloochent zijn of haar karakter nooit. Gun jezelf dus een moment met deze fotografe. En een fotodoos vol mooie herinneringen. Aan bijzondere en ontspannende reportages met Karijn.

Liefs Chantal

Chantal

Kennismaking

Voordat we een afspraak plannen wil ik graag jullie verhaal horen en jullie wensen weten. Zodat ik jullie optimaal kan helpen. Dit kan via bellen of mail.

Plannen

Na de kennismaking gaan we een datum prikken. En maken we afspraken zoals de locatie en op welk tijdstip het beste aansluit bij jullie.

fotoshoot

En dan is het zover. We gaan de foto’s maken. Ik neem die tijd die voor jullie nodig is voor een reportage met een mooie herinnering. Ik volg jullie energie en jullie ritme.

Bewerking en levering

Na de fotoshoot zoeken we samen online de mooiste foto’s uit en die bewerk ik in het juiste eind product.

Mag ik jullie helpen met een paar liefdevolle herinneringen

Fotograaf in Zuid-Drenthe

Wil jij een leuke brief ontvangen?

Een brief met een nieuwe foto en een klein gedichtje. Misschien leg ik een stukje fototechniek uit of vertel ik over een evenement. Vul dan nu nog het formulier in!

Ja, volgens mij is jouw aanmelding gelukt. :)