Zwangerschap fotoshoot

Een mooie zwangerschap fotoshoot, op een mooie fotolocatie. Geeft zoveel meer waarde.

Zwanger zijn, het lijkt zo normaal, er zijn al zoveel vrouwen voor ons zwanger geworden. Toch is het en blijft het bijzonder. Voor elke vrouw is het weer haar eigen verhaal, haar eigen nieuwe leven. Als ik nog zwanger zou worden wist ik het wel, dan zou ik de leukste zwangerschap fotograaf vragen om mooie persoonlijk foto’s te maken van mij. En dan zou ik er sowieso op een mooie plek in huis een foto aan de muur hangen.

 

zwangerschap fotograaf

Van dichtbij ervaar ik nog steeds dat niet elke vrouw zwanger wordt.  En dat niet elke zwangerschap gaat volgens het boekje. Zelf ben ik ook niet zwanger geworden. Het was  een bijzonder proces om verder te kunnen gaan. Acceptatie, rust vinden en kijken naar de toekomst. Het om denken heeft plaatst gemaakt voor een ander mooi leven.

Voor mij is dit een van de redenen  om moeders een mooie herinneringen te geven.

 

 

Laat mij je helpen om jouw te laten schijnen, een momentje van geluk voelen en alleen maar te hoeven genieten. En ik zei het al eerder, hang ergens in je huis,  een mooie foto print aan de muur. Zodat je ook tijdens het moederschap weer beseft hoe mooi je was met de kindje in je buik.

 

zwangerschap fotograaf

Informatie over de zwangerschap fotoshoot

Wanneer vind de fotoshoot plaats: week 30 /34 zijn de mooiste weken. Dan heb je nog energie, je buik is mooi rond en je baby is nog niet ingedaald.

Waar is de fotolocatie: wat jij maar wil. Een mooie plek in de natuur of gewoon bij jullie thuis.

Mogen broertjes en zusjes mee op de foto? Ja natuurlijk mag dit. Hoe leuk is dat met het hele gezin op de zwangerschap foto.

Stuur op tijd een mail, of boek op tijd. Zodat ik de ruimte in de agenda kan maken voor jullie.

 

zwangerschap fotoshoot

zwangerschap fotoshoot