Zwanger & Newborn

Voor als je later groot bent
Zwangerschap en newborn fotograaf
Een fotoboek vol dierbare herinneringen

Liefde is geboren, kleine gerimpelde voetjes, na een paar week een glimlach, met verwondering kijken oogjes jullie aan. Je kindje die je vele nachten wakker houdt, maar dat geeft niet, want dit is onvoorwaardelijke liefde.

Zwangerschap fotografie

De zwangerschap is voor vele ouders een bijzondere periode met verschillende gevoelens en ervaringen. Je lichaam veranderd met de week, het is een belangrijk begin van een nieuw leven. Niet elke vrouw wordt maar zo zwanger, soms gaat hier een lange periode vol onzekerheden aan vooraf. Ook tijdens je zwangerschap kom je momenten van genieten tegen maar ook momenten die even minder leuk zijn. Hierbij mag je best even bij stil staan en genieten.

 

Newborn fotografie

Dan is daar eindelijk jullie kindje geboren. Een periode waar van alles gebeurd.  Neem een moment de tijd om jullie nieuwe liefde te laten fotograferen door mij. Gewoon  bij jullie thuis of ergens op een mooie locatie. Jullie kindje zal alle aandacht vragen, een nieuw leven. Mooie momenten die voorbij vliegen voor je het beseft.

investering

Welk pakket past bij jou?

Reviews

Wat anderen over mij zeggen

We hebben een fijne ervaring gehad met Karijn als fotograaf. Bij ons thuis heeft zij ons pasgeboren meisje gefotografeerd. De sfeer was ontspannen en wij hebben prachtige foto’s van onze dochter en samen als gezin. We zijn er heel erg blij mee.

Marjan

 Karijn heeft mijn bolle-baby-buik op de foto gezet. Gewoon thuis, in mijn eigen vertrouwde omgeving. Het zijn ontzettende mooie en bijzondere foto’s geworden. Dank je wel Karijn

Stephanie

Karijn heeft in 2014 de newborn shoot gedaan van onze dochter. Ze weet wat ze doet en is hier mee ook super geduldig. Ze neemt alle tijd voor de shoot. De foto’s die ze maakte waren prachtig.  Ik ben nog steeds erg blij met de foto’s . Dus mocht u een fotograaf zoeken die haar werk doet met veel passie. Neem contact op met Karijn

Marjolein

4 gemakkelijke stappen

Hoe ga ik te werk?

Kennismaking

Voordat we een afspraak plannen wil ik graag jullie wensen weten, een klein beetje over jullie verhaal. Zodat ik jullie liefde en emotie kan fotograferen. 

Plannen

Na de kennismaking maken we afspraken. Over wanneer en waar en wat we gaan doen.

De reportage dag

En dan is het zover. We gaan de foto’s maken. Ik neem de tijd voor jullie om te wennen aan de camera en we gaan er samen voor zorgen dat jullie ongedwongen en met plezier op de foto komen.

Bewerking en levering

Na de reportage ga ik de foto’s voor je ontwikkelen en zorgen dat de foto’s er perfect uitzien. Binnen 2 weken kunnen jullie de foto’s bekijken en maken we een afspraak over het album of voor een foto aan de muur.