zakelijke mini fotoshoot

Jij voor jouw bedrijf in beeld
Zakelijke mini fotoshoot voor maar €79

Ben jij een startende ondernemer en heb je een klein budget?

Ben je op zoek naar een nieuwe fotograaf en vind je het lastig om een grote fotoshoot te boeken?

Dan heb ik de ideale oplossing. De mini fotoshoot op locatie.

Zakelijke mini fotoshoot

Foto’s vertellen zoveel meer dan woorden. Je klant wil graag zien wie jij bent. Zowel op social media als op je website.

  • Je start met je bedrijf en je wilt graag een paar mooie foto’s van jezelf. Maar een fotoshoot is nog te duur. Je moet het doen met een klein budget,

 

  • Je bent inmiddels een doorgewinterde ondernemer en je bent toe aan een paar nieuwe foto’s. Alleen een grote reportage zie je nog niet zitten. Hoe handig is het om dan deze minishoot te boeken.

 

  • Voor maar 79 euro boek je een  minishoot. 20 minuten van je tijd op een mooie open locatie. Vier kant en klare digitale bestanden voor gebruik. (inclusief btw).

 

  • 7 Februari 2020
  • 6 Maart 2020
  • In het Forum van Groningen
4 gemakkelijke stappen

Hoe ga ik te werk?

Kennismaking

Stuur een mail voor informatie. Locatie en tijdstip zijn al bekend. Ik antwoord binnen 48 uur. 

Plannen

Locatie Forum in Groningen

Datum vrijdag 7 februari

Tijdstip plannen we samen in.

 

Fotoshoot

En dan is het zover. Als je het forum inloopt, kom je mij vanzelf tegen of stuur een appje.

Dan maken we kort kennis en ondertussen nemen we in 20 minuten een paar mooie foto’s van jou. 

Bewerking en levering

Na de shoot ga ik de foto’s voor je ontwikkelen en zorgen dat de foto’s er perfect uitzien. Binnen 2 weken kun jij 4 foto’s uitzoeken en ontvang je die een week later nog in je mail box. Kant en klaar voor gebruik. 

Een aantal mooie foto’s

Reviews

Wat anderen over mij zeggen

Voor mijn bedrijf wilde ik graag nieuwe foto’s  voor het nieuwe seizoen. Mijn zomer foto’s waren niet meer passend in mijn instagram feed. Daarnaast ben ik een mama ondernemer en wilde ik ook graag samen met mijn dochter op de foto, maar zonder haar gezicht in beeld te hebben. Karijn heeft daar perfect bij geholpen en meegedacht over mooie posities. Als jij als ondernemer ook toe bent aan nieuwe foto’s voor je socials of website? Ik zou zeggen: plan die shoot met Karijn

Stephanie

Mindset coach en balans expert, Samen met Stephanie

Ik vond de shoot ontzettend leuk en fijn! Je bent een heel kalm en rustig persoon waardoor ik me heel erg op mn gemak voelde. Geen stress of drukte, maar vooral lekker kletsen en tussendoor samen mooie plekjes vinden. Je gaf fijne aanwijzingen tussendoor. De foto’s zijn super mooi! Heel fris, kleurrijk en kwalitatief heel sterk! Ik vond het enorm leuk om met je te werken.

Marleen

Blogger over millenials, marlennial

Karijn heeft een zakelijke fotoshoot gedaan, het was een hele prettige ontspannen sfeer. Karijn is heel rustig en stelt je op je gemak. Het resultaat spreekt voor zich natuurlijk. Ik ben er blij mee.

Marjan

coach voor ondernemers, Gelukfabriek