Thuis fotograferen

“Maar op welke locatie kunnen we mooie foto’s gaan maken van ons gezin?”

Deze vraag is erg belangrijk, ik krijg hem dan ook vaak. En eigenlijk kan een fotoreportage overal, we kunnen naar elke plek gaan die jullie fijn vinden. Het plein, het park of aan het strand. Maar het liefste kom ik gewoon bij jullie thuis fotograferen.

thuis fotograferen

Waarom? Omdat thuis jullie plek is. Jullie omgeving waar jullie als gezin vele momenten beleven. En herinneringen voor later maken. De zomerse BBQ, verjaardagen, op een regendag samen knutselen, Het is de plek waar ieder gewoon zijn eigen gang kan gaan. Je mag thuis jezelf zijn, niet druk maken om de buiten wereld. Je eigen karakter laten zien en omringd zijn met jullie eigen spullen.

Daarom  fotografeer ik jullie het liefste thuis,

zoals jullie zijn, zoals jullie leven.

 

Deze mooie dame is Josefien. Josefien is hier 2 jaar geworden. Naast al het lekkere eten en cadeau’s vond Josefien de ontbijtkoek en de ballonnen toch wel het leukste.  Eventjes een rust moment pakken en genieten van de regenbui buiten.  De visite uitzwaaien en weer verder spelen met de ballonnen. Een geslaagde dag voor Josefien. En ook voor mij de fotograaf, want ik heb ouders en Josefien blij mogen maken met beelden voor in het fotoalbum, voor later.

 

Wil je ook een mooie reportage bij jullie thuis? Neem dan contact met mij op, stuur een mail naar

info@karijnfotografie.nl

 

 

 

 

Fotograaf in Zuid-Drenthe

Wil jij een leuke brief ontvangen?

Een brief met een nieuwe foto en een klein gedichtje. Misschien leg ik een stukje fototechniek uit of vertel ik over een evenement. Vul dan nu nog het formulier in!

Ja, volgens mij is jouw aanmelding gelukt. :)