Strand reportage

Mini fotoreportage op Terschelling voor maar €79,00

Heerlijke zomerse dagen met plezier en zomerse activiteiten.  Tijdens een mooie strandwandeling op Terschelling in de vroege ochtend of tijdens een zonsondergang. Of samen springen in de regenbui over het strand. Wat zullen dit later als we ouder zijn, mooie herinneringen geven.

zwangerschap

Ik zou jullie  graag blij willen maken met een mooie strand reportage op het eiland Terschelling.

Ben je van 6 mei t/m 11 mei op Terschelling.

En wil je ook graag een paar mooie foto's van jezelf of van jullie samen met kids erbij.

Kom dan naar Terschelling en boek een minisessie bij mij. Deze zomer voor maar €79,00

Je krijgt van mij een half uurtje aandacht voor 2 mooie 30/20 foto printen.

strand, fotograaf, fotoreportage

Hoe fijn is het dan om samen met mij, de fotograaf, even op pad te gaan. Ik geef jullie waardevolle beelden, zodat je er zelf even niet om hoeft te denken. Geen selfies van jou en je kinderen, maar  mooie pure beelden. We nemen de tijd die nodig is, om mooie foto’s te maken op het strand op een zelf uitgekozen tijdstip.

Tijdens een strandwandeling of ergens een mooie plek aan de zee zal ik jullie fotograferen.  Ik fotografeer vanuit gevoel, laat jullie jezelf zijn zonder te hoeven poseren. Ik leg geen druk op de kinderen en laat ze om wie ze zijn. Ik vraag alleen om gewoon lekker jezelf te blijven en dan volgen de beelden vanzelf.

Zie jij of jullie dit wel zitten..laat mij dan je fotograaf zijn.

Wil je meer weten, of heb je zelf een idee of wil je een offerte, stuur mij dan een mail met jouw wens en ik reageer binnen 24 uur. info@karijnfotografie.nl 

 

zwangerschap