Strand reportage

Waarom deze zomer juist een mooie strand reportage laten maken op Schiermonnikoog.

Heerlijke zomerse dagen met plezier en zomerse activiteiten.  Tijdens een mooie strandwandeling  in de vroege ochtend of tijdens een zonsondergang. Of samen springen in de regenbui over het strand. Wat zullen dit later als we groot zijn, mooie herinneringen geven. Een fotoboek met plezier en liefde waar je zo nu en dan even door bladert.

 

strand, fotograaf, fotoreportage

 

De waddeneilanden zijn fijn, vrijheid en ruimte en rust. Even eruit zijn zonder ver te hoeven reizen. Een korte vakantie, al ga je een dag op pad, het zijn vaak onvergetelijke dagen. Dagen om thuis even te laten voor wat thuis is. Samen herinneringen te maken.

Ik zou jullie  graag blij willen maken met een mooie strand reportage op het eiland schiermonnikoog.

Hoe fijn is het dan om samen met mij, de fotograaf, even op pad te gaan. Ik geef jullie waardevolle beelden, zodat je er zelf even niet om hoeft te denken. Geen selfies van jou en je kinderen, maar  mooie pure beelden. We nemen de tijd die nodig is, om mooie foto’s te maken op het strand op een zelf uitgekozen tijdstip.

Tijdens een strandwandeling of ergens een mooie plek aan de zee zal ik jullie fotograferen.  Ik fotografeer vanuit gevoel, laat jullie jezelf zijn zonder te hoeven poseren. Ik leg geen druk op de kinderen en laat ze om wie ze zijn. Ik vraag alleen om gewoon lekker jezelf te blijven en dan volgen de beelden vanzelf.

Zie jij of jullie dit wel zitten..laat mij dan je fotograaf zijn.

Wil je meer weten, of heb je zelf een idee of wil je een offerte, stuur mij dan een mail met jouw wens en ik reageer binnen 24 uur. info@karijnfotografie.nl 

strand reportage