zwangerschap

Karijn en ik. We zijn al heel wat jaren vrienden. We zien elkaar niet wekelijks. Zelfs niet maandelijks. Maar als we elkaar zien, is het altijd goed. We lachen met elkaar. We delen onze zorgen en gevoelens. We drinken vele koppen heerlijke thee van de Kainstobbe theeschenkerij . En soms doen we helemaal niks. Genieten we in stilte van elkaars aanwezigheid.

 
Karijn en ik. We gaan jaarlijks met elkaar naar een eiland. En wat genieten we dan van de zon, de zee, de wind, het strand en onze vriendschap. We zoeken schelpen, drinken een wijntje en eten een toastje terwijl de zon ondergaat. En we zoeken ieder jaar een plekje op waar we een foto reportage kunnen doen.
 
Telkens verbaast het mij weer hoe Karijn mij weet te vangen met haar lens. Spontaan lachend of voorzichtig de wereld in kijkend. Precies zoals ik ben: een meisje met vele gevoelens en gedachten. Kwetsbaar maar toch sterk. Ik ben onzeker over mijn uiterlijk. Maar Karijn zorgt er met haar foto’s voor dat ik soms ook trots ben op hoe ik eruit zie.  Ik houd niet van camera’s maar Karijn weet hoe ze mij op mijn gemak moet laten voelen.
 
Ik gun iedereen een foto reportage met mijn lieve vriendin want zij is oprecht en daardoor zijn de foto’s die ze maakt dat ook. Ze heeft oog voor de mens die voor haar camera staat en ze verloochent zijn of haar karakter nooit. Gun jezelf dus een moment met deze fotografe. En een fotodoos vol mooie herinneringen. Aan de bijzondere en ontspannende reportages met Karijn. En aan het feit dat je mooi bent zoals je bent.
 
Dank je Karijn, voor je eerlijke foto’s en je onvoorwaardelijke vriendschap.
Geschreven door Chantal Bakker
 
Fotograaf in Zuid-Drenthe

Wil jij een leuke brief ontvangen?

Een brief met een nieuwe foto en een klein gedichtje. Misschien leg ik een stukje fototechniek uit of vertel ik over een evenement. Vul dan nu nog het formulier in!

Ja, volgens mij is jouw aanmelding gelukt. :)