Portet foto

portret foto

Portret foto

Een fotograaf staat vaak achter de camera, om een mooie portret foto te maken, maar zelden staat ze voor de camera.  Tijd dus om samen met 2 collega's elkaar te  fotograferen . Een dagje elkaars ervaringen uitwisselen en gewoon lekker de stad Groningen in met onze camera's. Nog even tussendoor naar een expositie, ontdekken dat niet alle fotografie iets met je kan doen. Dat waar ik zelf veel mee bezig ben, wat doet de foto en is de foto echt.

Ik weet inmiddels zelf als professionele fotograaf hoe belangrijk een mooie portret foto is, waar deze aan mag voldoen en wanneer een portret een portret is. Ook wil ik nog wel eens vergeten dat het voor de geportretteerde best spannend kan zijn om voor de camera te staan. Dit heb ik zelf deze dag mogen ondervinden. Ik vond het dus stiekem best lastig om model te staan. Want ik ging in eens op mijn eigen houding letten. Er kwam ook lol omdat ik mijn mond dicht hield in plaats van een open glimlach.

En dat je collega fotografen mag fotograferen die hetzelfde ondervonden. Het was echt super leuk om dit samen te doen en elkaars ervaringen uit te wisselen. Krijg nu weer zin om meer te mogen doen. Super gaaf om voor jouw een portret foto te mogen maken.

 

portret fotoFotograaf ~ Jantina Fotogafie ~

portret foto

 

Fotograaf ~Karen Velleman ~

 

Zelfs ligt mijn kracht in momenten, momenten dat we aan het kletsen zijn. Momenten die ik dan zie, tijdens het samenwerken. Ik laat mensen poseren maar de momenten tussen door pak ik dan ook en dat zijn de sterke momenten. Omdat mensen dan zichzelf mogen zijn.

Vandaag had ik dan ook als doel om beidde te laten zien, geposeerde foto's en spontane momenten.

Ben jij op zoek naar een fotograaf die dus en jouw kan fotograferen zoals je bent met een mooie portret foto erbij, stuur dan je mail naar info@karijnfotografie.nl

 

Portet foto