Een ondernemende moeder. Ik vind het toch knap hoe ouders tegenwoordig het allemaal maar doen. Kinderen, huishouden, werken tegelijk. Voor mij als lifestyle fotograaf kom ik bij veel gezinnen met ouders met allebei een baan. Hoe doen ze dat toch allemaal? En dan ook nog even kunnen genieten van de kleine spontane momenten. Zullen al die ouders kunnen toveren? Het gezinsleven en ondernemen samen. En wat kan ik daarin betekenen?

ondernemende moeder

Ondernemen en je gezinsleven samen

Hier om deze foto, daar waar het allemaal om draait: Liefde.  Liefde voor mensen om je heen. Knuffelen met je kinderen, eventjes genieten tussen het werken door.

In januari mocht ik Janet fotograferen voor haar VA bedrijf, ze is een ondernemende moeder. Janet had een bericht geplaatst,  ze was op zoek naar een fotograaf die haar lifestyle en leven snapte. Het klikte direct, we begrepen elkaar. Het pure en doe maar gewoon en lekker jezelf blijven.

Tijdens de reportage waren haar kinderen ook thuis, net als anders. Janet heeft haar bedrijfskantoor thuis. Zodat het werken en je kinderen opvoeden samen gaan. Mooi om te zien, hoe Janet dit deed, haar zoon en dochter die dit prima vonden en even hun eigen gang konden gaan. Ondank dat ik geen gezin heb, maak ik zelf wel deel van een gezin met 2 lieve nichtjes en 1 stoer neefje, krijg ik genoeg mee om te zien wat ouders willen en kunnen. Werken en toch tijd over houden voor hun gezin.

Nog steeds leven we in een wereld waar nog steeds de moeder belangrijk is voor haar kinderen. En de moeder nog de meeste dagelijkse zorg op zich neemt. En veel moeders om mij heen, kiezen voor het ondernemen. Omdat we als volwassene ook graag ons eigen dingen willen doen. Weg bij de baas en zelf stappen maken om iets moois op te bouwen. Zo ook Janet. Ze is een eigen onderneming gestart, haar eigen werktijden bepalen, zodat ze samen met haar man, hun gezinsleven beter kunnen plannen.

De droom van Janet, een ondernemende moeder, komt dichterbij. Tijdens je gezinsleven ook kunnen werken en je kinderen een toekomst kunnen geven.

Lifestyle reportage

Een eigen bedrijf aan huis. Je eigen baas zijn, een ondernemende moeder zijn. Dat doen waar je goed in bent. Hoe mooi is dit en het combineren met je privé. Een droom toch? Wel is het keihard werken, vooral je eigen bedrijf op de kaart te zetten en klanten krijgen. En hulp inschakelen is geen overbodige luxe. Bij de 1e stap kan ik je al helpen, je zichtbaarheid vergroten met mooie pure beelden. Persoonlijke beelden voor je onderneming vanuit je eigen huis en werkomgeving.  Beelden gemaakt in je huis, in je eigen werk/woon omgeving. Gezellige beelden, zonder al te veel regie.

Wil je ook een lifestyle fotoreportage van uit huis? Mail mij of vul het contact formulier in http://www.karijnfotografie.nl/contact/

 

Fotograaf in Zuid-Drenthe

Wil jij een leuke brief ontvangen?

Een brief met een nieuwe foto en een klein gedichtje. Misschien leg ik een stukje fototechniek uit of vertel ik over een evenement. Vul dan nu nog het formulier in!

Ja, volgens mij is jouw aanmelding gelukt. :)