Newborn

newborn fotografie

 

Newborn  / baby reportage

Een newborn baby, klein mogen zijn, teder zijn, liefdevol, slapen eten en drinken, nog geen zorgen, een glimlach en traantjes

Een newborn reportage is meer dan alleen mooie foto's maken. De eerste pure momenten die je niet wil vergeten. herinneringen voor in het grote familiealbum, voor later. De eerste duidelijke karakter trekjes van  een newborn baby, de oogjes die alles willen volgen, de handjes en voetjes die heerlijk hun eigen gang gaan. Een newborn reportage geeft ook het besef hebben over hoe mooi en bijzonder een kleine baby is en dat het niet vanzelfsprekend is om een baby te kunnen krijgen. Ieder heeft weer zijn eigen verhaal hoe je baby bij je is gekomen. Voor mij zou het een grote eer zijn om jullie newborn baby in alle puurheid te mogen fotograferen.

Lifestyle reportage.

Deze reportage wordt bij jullie thuis gemaakt, we fotograferen momenten in jullie eigen woonomgeving. Met lichte regie legen we de mooie momenten van jullie pasgeborene in zijn eigen ruimte, zoals slapen in de wieg of samen knuffelend met mama en papa. Broer en zus mogen ook mee doen. 

Een newborn reportage kan al na de 2e  week t/m baby periode. Na 2 week zijn moeder en baby meestal weer wat op krachten gekomen. Tijdens het fotograferen kan je baby rustig doorslapen als hij/zij daar behoefte aan heeft. We nemen de tijd om de reportage te maken, ik volg het tempo van baby en moeder. 

 Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met mij op via telefoon of  mail http://www.karijnfotografie.nl/contact/