Een Lifestyle fotoreportage

Lifetyle fotoreportage, newborn, baby, ouders, foto reportage

” Mogen wij een mooie lifestyle fotoreportage voor later, een herinnering voor als ze  groot is? We willen ons meisje graag nu al mooie foto’s, fijne momenten geven. Zodat ze later terug kan kijken naar wie ze was als baby. Een paar pure liefdevolle momenten, een lach en een knuffel en gezelligheid samen met papa en mama. ”

Natuurlijk mogen jullie dit. Dit kan ik voor jullie maken. Maar hoe werkt dat dan? Nou het is heel simpel, ik fotografeer jullie zoals jullie dag op dat moment is. In jullie eigen huis, in jullie eigen omgeving. Het enige wat je hoeft te doen is je huis wat opruimen, zorgen dat je uitgeslapen bent. Een kop koffie of thee en ik neem dan de camera en mijn kennis mee. Je hoeft niet te met een gespeelde glimlach te poseren, je mag helemaal jezelf zijn, ik zal niets van je vragen wat je niet wil. Maar  fotografeer gewoon gezellige momenten bij jullie thuis.  Liefdevolle momenten van jullie samen.

En dan een paar week later gaan we samen de foto’s bekijken en kiezen we de mooiste foto’s uit voor in het familie album of een mooie print voor aan de muur. En natuurlijk een paar mooie afdrukken voor opa en oma.

Wil je dit ook?  En past mijn fotografie bij jullie stijl, bij jullie manier van leven? Sfeervolle pure lifestyle foto’s, een paar mooie herinneringen voor later? Mail mij dan gerust voor meer informatie naar http://www.karijnfotografie.nl/contact/   En dan zal ik je niet laten wachten voor een antwoord.

Fotograaf in Zuid-Drenthe

Wil jij een leuke brief ontvangen?

Een brief met een nieuwe foto en een klein gedichtje. Misschien leg ik een stukje fototechniek uit of vertel ik over een evenement. Vul dan nu nog het formulier in!

Ja, volgens mij is jouw aanmelding gelukt. :)