Klant ervaringen

Chantal Bakker Groningen
Ik gun iedereen een foto reportage met mijn lieve vriendin want zij is oprecht en daardoor zijn de foto's die ze maakt dat ook. Ze heeft oog voor de mens die voor haar camera staat en ze verloochent zijn of haar karakter nooit. Gun jezelf dus een moment met deze fotografe. En een fotodoos vol mooie herinneringen. Aan de bijzondere en ontspannende reportages met Karijn. En aan het feit dat je mooi bent zoals je bent.
Dank je Karijn, voor je eerlijke foto's en je onvoorwaardelijke vriendschap.
Maaike Reis-Wonink Groningen

Al jaren maakt Karijn prachtige foto's van mijn gezin. Ze weet ons altijd prachtig vast te leggen. Puur en eerlijk. Of het nou een new born, zwangerschap of drukke kleuter fotoshoot is, het resultaat is altijd goed.

Willemijn en Pedro Biotoop Haren

Karijn was de fotograaf op onze bruiloft. Karijn heeft een prachtige fotoshoot gemaakt van ons tweeën. Vooral de foto's buiten hebben echt een soort "Lord of the Rings" effect, waardoor de foto's er heel romantisch en magisch uit zien. Ook heeft ze onze ceremonie heel mooi in kaart gebracht, terwijl de locatie van binnen best donker was. Verder zijn we heel tevreden over het album die ze voor ons heeft gemaakt. Het album past heel goed bij onze bruiloft en het vormt een mooi geheel. Karijn is een prettig persoon om mee samen te werken en gaat heel persoonlijk te werk.

Marjan Zijlstra -van der Horn Groningen

Fijne ervaring gehad met Karijn als fotograaf. Bij ons thuis heeft zij ons pasgeboren meisje gefotografeerd. De sfeer was ontspannen en wij hebben prachtige foto’s van onze dochter en samen als gezin. Heel erg blij mee!

Marjan van de Bult, Gelukfabriek

Karijn heeft een zakelijke fotoshoot gedaan, het was een hele prettige ontspannen sfeer. Karijn is heel rustig en stelt je op je gemak en het resultaat, dat spreekt voor zich natuurlijk! Ik ben er blij mee!

Stephanie van Ballegooijen Groningen

Karijn heeft mijn bolle-baby-buik op de foto gezet. Gewoon thuis, in mijn eigen vertrouwde omgeving. Het zijn ontzettende mooie en bijzondere foto's geworden. Dankjewel Karijn Seldam!

Cherryl Ter Voort Eext

Karijn heeft een prachtige New Born reportage van onze zoon gemaakt!

Zo puur en zo fijn om met haar te werken.
Een fantastische collage hangt er nu in onze woonkamer! Zo blij mee, ik kan het iedereen aanraden om samen met Karijn die bijzondere tijd vast te leggen! Want geloof me, de tijd vliegt en dat kleine is er heel snel af!

Desiree Staal Assen

In 2013 hebben wij hier foto's laten maken met onze mooie Liam, die toen een paar maand oud was , ze is super lief voor die kleintjes en maakt super mooie foto's

Marjolein Bertens Gerding Assen

Karijn heeft in 2014 de newborn shoot gedaan van onze dochter. Ze weet wat ze doet en is hier mee ook super geduldig. Ze neemt alle tijd voor de shoot. De foto's die ze maakte waren prachtig. Mijn dochtertje was 8 dagen oud als ik me het nog goed kan herinneren. Ik ben nog steeds erg blij met de foto's . Dus mocht u een fotograaf zoeken die haar werk doet met veel passie. Neem contact op met Karijn

Petra de Munnik Peize

Rust, geduld, puur: kortom prachtige foto's en een fijn mens achter de camera..

Josien Stadskanaal

In de gemeente Stadskanaal hebben we een aantal jaren een inspiratie middag voor jonge moeders georganiseerd. Karijn heeft hier alle jaren aan meegewerkt.
Ze stelde de moeders op hun gemak en had prachtige attributen om zo mooie foto's te maken.
Karijn is een fantastische fotograaf!

Celine Appeldoorn Siddeburen

Karijn heeft van mijn hond balou, prachtige natuurlijke foto's gemaakt. Tijdens een wandeling in het bos en op de heide. Mijn balou leeft niet meer, maar karijn heeft zijn karakter en ziel weten te vangen in de foto's. Zo heb ik altijd nog een stukje van hem bij me.