Inspiratie en geïnspireerd worden.

inspiratie

We willen ons graag laten inspireren, zelfs onbewust komen we  elke dag weer inspiratie tegen. En zo nu en dan zijn we het kwijt, we staan op en willen aan de slag…maar nee hoor het lukt niet. Dit overkomt mij ook, genoeg momenten dat ik het even niet zie. En ja helaas, zelfs als ik aan het fotograferen ben. Ik heb nog wel eens de neiging om het dan maar te laten, te vergeten en gewoon wat anders gaan doen, ga gewoon netflixen of wat ronddwalen op de social media. En doe ik net alsof de camera niets bestaat.   Toch merkte ik dat dit mij niet helpt ;).  Dus wat ga ik er aan doen? 

Voor mij zijn er verschillende wegen te bewandelen. Het liefste ga ik zelf naar buiten, frisse lucht halen of een paar dagen weg. Ook ben ik er ook achter gekomen dat het fijn is om mijzelf door andere te laten inspireren. Bijvoorbeeld alleen al door samen met andere ondernemers te praten over het ondernemen, elkaar  tips en tops te geven. Of bezig zijn met thema’s.  En er zijn momenten dat ik liever een actieve workshop volg, die mijn creatieve blik in de fotografie versterken. 

 

New inspiration 2017

Sinds een jaar ben ik nu aangesloten bij een groep Bewust Ondernemende Vrouwen, de B.O.V.   We inspireren elkaar op verschillende manieren en we helpen elkaar ook op verschillende manieren. En laten we nu bezig zijn met het thema “New inspiration”   en omdat we allemaal ondernemers zijn, willen we dit  graag naar buiten brengen. Onze kennis delen.  Dit gaan we doen door een dag voor vrouwen te organiseren. Een dag met verschillende workshops, coaching voor je eigen geluk en je eigen intuïtie gaan volgen. Leuke workshop mozaïeken.  Heerlijke shiatsu massages. Een workshop over de kracht van paarden. Een workshop powerwalk.  Van alles en nog wat. 

En wat mag ik hier doen….ik mag sfeer opnames maken en ik mag een mooi portret van jou maken.  Gaaf toch, om een portret te krijgen, die we samen gemaakt hebben in de oude sfeervolle melkfabriek

Stiekem ben ik dus al wezen kijken en heb meteen sfeervolle platen mogen maken. Terwijl de organisatie druk bezig was met de voorbereidingen, ben ik rond gaan dwalen met mijn camera. De ruimte voelen, het licht zien, dromen over de beelden die ik straks mag maken.  Ik heb nu al reuze veel zin in de dag zelf, omdat ik alleen al door de omgeving geïnspireerd werd om te gaan fotograferen. 

Wanneer 11 November 2017

Waar  In de Melkfabriek in Bunne, Peizerweg 2

Ticket €15,00 en deze mag je via mij kopen.

Neem een kijkje op de faceboek pagina http://www.facebook.com/NewInspirationattheOldFactory/

ticket, inspiratie, fotografie