Gezin

samen om nooit te vergeten
Gezinsfotograaf 
Een foto album vol liefde

Mooie foto’s van jullie gezin? Momenten om niet te vergeten? Wil je een foto album vol herinneringen? Of een grote foto  voor aan de muur?

Fotografie voor het gezin

Gezinsfotograaf in Assen

Een fotoshoot in de natuur of gewoon bij jullie thuis, een plek waar jullie graag komen. Speelse, gezellige foto’s zonder druk te voelen dat je moet lachen in de camera. Mag ik jullie gezinsfotograaf zijn?

Vinden jullie het vervelend om te moeten lachen in de lens. Willen je kinderen liever niet stil zitten, maar gewoon lekker hun gang gaan. Wordt je onzeker van alle aandacht. Dan kan ik je gerust stellen, want het komt helemaal goed.

Ik fotografeer op een ongedwongen manier,  ik volg jullie ritme en plezier. Jullie mogen gewoon lekker jezelf blijven.  We ontmoeten elkaar op een mooie gekozen locatie. Ergens in een mooie park, speeltuin of gewoon bij jullie thuis.

Graag maak ik een mooi foto album voor jullie, een mooie foto voor aan de muur wil of een kleine foto’s voor familie, kan dat natuurlijk ook.

Investering

Welk pakket past bij jou?

Reviews

Wat anderen over mij zeggen

Ze heeft oog voor de mens die voor haar camera staat en ze verloochent zijn of haar karakter nooit. Gun jezelf dus een moment met deze fotografe. En een fotodoos vol mooie herinneringen. Aan bijzondere en ontspannende reportages met Karijn.

chantal

Al jaren maakt Karijn prachtige foto’s van mijn gezin. Ze weet ons altijd prachtig vast te leggen. Uur en eerlijk.  Of het nou een newborn, zwangerschap is, het resultaat is altijd goed.

Maaike

In 2013 hebben wij hier foto’s laten maken met onze mooie Liam, die toen een paar maand oud was, ze is super lief voor die kleintjes en maakt super mooie foto’s. 

Desiree

4 gemakkelijke stappen

Hoe ga ik te werk?

Kennismaking

Voordat we een afspraak plannen wil ik graag jullie wensen weten, een klein beetje over jullie verhaal. Zodat ik jullie liefde en emotie kan fotograferen

Plannen

Nadat ik jullie wensen weet en jullie mijn informatie hebben gekregen, plannen we een datum en de locatie.

De reportage dag

En dan is het zover. We gaan de foto’s maken. Ik neem de tijd voor jullie om te wennen aan de camera en we gaan er samen voor zorgen dat jullie ongedwongen en met plezier op de foto komen.

Bewerking en levering

Na de reportage ga ik de foto’s voor je ontwikkelen en zorgen dat de foto’s er perfect uitzien. Binnen 2 weken kunnen jullie de foto’s bekijken en maken we een afspraak over het album of voor foto’s aan de muur.