Fotoproducten

Een fotoproduct, is een cadeau met liefde, gemaakt voor jullie.

Wilt u een digitaal bestand, dat kan. Maar nog mooier zijn toch fotoproducten? Om na een reportage iets moois in je handen te krijgen, een soort van cadeau? Iets voor aan de muur of mooi printen voor in het fotoalbum? Ik zelf ben helemaal verliefd op het fotoalbum. Ik kan hier niet genoeg van krijgen. Een mooi fotoboek met herinneringen.

fotoalbum

 

Maar niet alleen het fotoalbum, ook andere producten kun je nabestellen. Wall-Art, Losse printen, het kleine harmonicaboekje. En heb je zelf nog een leuk idee, vertel het mij en ik kan kijken wat ik kan maken voor je.

Foto album

Dit album word met grote zorg gemaakt, door mij, jullie en de leverancier. Samen gaan we eerst een selectie maken van de beelden die jullie er in verwerkt willen hebben. Samen gaan we de kleur van de kaft bepalen en een tekst. Zodra we dit besproken hebben ga ik aan de slag met de opmaak. Als dit klaar is gaat de opmaak naar de album leveranciers en besteden zij daar ook de juiste aandacht aan het album en wordt hij met de hand geprint en gebonden.

 

20x20 Album met Box

€279

25x25 Album met Box

€379

30x30 Album met Box

€439

20x20 Mini album met 8 foto’s

€98

Cadeau

Harmonica boekje met       6 foto’s

t.v.w. €45,00

 

 

fotoboekje

Wall-Art

Mooie Wall-art voor aan de muur. Een kant en klare 12 kleuren glicée print op veredeld aluminium of een  glicée print verlijm onder acrylglas. Wall-art voor museum kwaliteit.  De prijzen starten vanaf 30/20 formaat €119,00