Over mij

Waarom wil ik jou fotograferen?

Wie ben ik

 

Mijn allergrootste passie is fotograferen.

Van kleins af aan ben ik opgegroeid met foto’s. Mijn ouders hadden allebei een analoge camera, wat ik erg interessant vond.  Ik merkte dat ik het leuker vond om zelf de foto’s te maken, in plaats van dat mijn ouders dat deden. Op mijn 16e kreeg ik mijn eerste camera. Ik fotografeerde alles om mij heen, ons gezin thuis en de natuur. Mij toen nog niet bewust van de waarde van de foto’s.

In 2004 ontving ik met plezier mijn diploma  Fotonica Fotografie. Ik bleef lange tijd door  gaan met fotograferen als hobby fotograaf. Tot ik in 2015 daar een einde aan maakte en mij inschreef bij de Kamer van Koophandel. Karijn Fotografie was geboren.

Inmiddels mag ik mij een ervaren fotograaf noemen en ga er nog lang mee door. Mijn Why? Omdat het herinneringen voor later zijn.

 

 

Waarom ik fotografeer

Mijn why

Foto’s zeggen meer dan tekst. Als ik een fotoboek zie vind ik het ontzettend mooi om hier doorheen te bladeren. Je ziet zoveel emoties in foto’s.

Foto’s vol met herinneringen en emoties, zijn zo belangrijk. Een foto van dat ene moment is het eerste wat we pakken als we terug denken.

Mijn uitdaging is om mensen ontspannen te fotograferen, zoals ze zijn.

 

 

 

trackrecord

Een optelsom van mijn shoots

Gezinnen

Zwangerschap & Newborn

Bruiloften

Brandingshoot

De ochtend start ik met een kop thee en een broodje met chocopasta. 

Ik hou van de avond, een beetje chillen met een wijntje en een vegetarisch/vegan diner.

Als ik buiten ben luister ik vaak naar fijne muziek met mijn hoofdtelefoon op. 

Met mijn introvertheid en gevoeligheid kan ik op het juiste moment mensen fotograferen zoals ze zijn.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de natuur of op reis.  Zo nu en dan verkoop ik een fotowerk voor aan de muur bij mensen thuis.

Schiermonnikoog is mijn toevoeluchtsoord als het mij te veel word. 

Scandinavie is mijn favoriete bestemming. De vrijheid van Zweden, het leven in Stockholm en de ruige bergen in Noorwegen. 

Op https://www.karijnphotogallery.nl/ kun je een kijkje nemen en vragen naar een wall-art voor in huis of buiten in de tuin.