Fotograaf in Assen

Ben je op zoek naar een fotograaf in Assen..Ja dan heb je mij gevonden. Maar uhm eigenlijk maakt dat voor jullie wat minder uit. Want ik kom gewoon bij jullie thuis of op een super leuke locatie.

Ik kreeg van Familie Reis dan ook de vraag “Karijn, zou je mijn zwangerschap willen fotograferen. Gewoon bij ons thuis. Want ik wil een paar mooie foto’s van deze mooie momenten, speelse foto’s van ons gezins-leven tijdens de zwangerschap.”  Ja natuurlijk wil ik dat, dat is mijn specialiteit. Een mix van jullie in eigen omgeving. Samen maken er wat moois van.

Eerst gaan we met ons tweetjes aan het werk. Waarom? Omdat vader en grote zus nog niet thuis zijn en dan kunnen we in alle rust de aandacht naar jou laten gaan. Natuurlijk maken we dan op 2 verschillende plekken een aantal foto’s. Buiten, nu het zonnetje schijnt, tijdens een ontspannen wandeling. En op de mooie grote slaapkamer, waar het zonlicht naar binnen stoomt. En het belangrijkste een plek waar je in een prettige omgeving jezelf kan zijn.

Even later komen vader en grote zus ook thuis. Dochter ziet wat wij aan het doen zijn en wil ook wel mee fotograferen. Zonder dat ik dochter vertel wat ze moet doen, laat ik haar samen met moeder hun gang gaan.

Zelf maak ik nog een aantal foto’s als dochterop hetgrote bed even gek kan doen. Een beetje aandacht voor haar, i.p.v. haar alleen naar de zwangeschap, doet haar goed.

Dan wil papa ook nog wel even mee doen, nadat hij door heeft dat het gezellig is en niet hoeft te lachen in de lens. Vele vaders vinden dit namenlijk gewoon vervelend.

We sluiten de middag af met een kop thee en wat kletsen en maken dan meteen een afspraak over de gemaakte foto’s en meteen is de raportage geboekt voor als kleine broer is geboren.

Deze fotograaf in assen heeft weer een gezin blij mogen maken.