Verhalen fotograaf

Foto's van jullie verhaal & voor jullie herinnering.

Fotograaf in Emmen, Coevorden, Dalen, Oosterhesselen, Aalden en Zuid-Drenthe.

Naast mij ben jij
Handen verstrengeld
Samen zonder woorden
Ik kus je liefde
 
 

Gezinsfoto’s – een dag uit jullie leven.

Gezin en familie fotograaf in Emmen.

Ik fotografeer jullie verhaal, een dag of een moment uit jullie leven. Momenten in jullie leven. Een wandeling in de natuur, een gezellige middag in jullie huis, een picknick op het stand. Laten we de mooie dagelijkse momenten koesteren, met een glimlach of een traan. Samen een mooie herinnering maken, want jullie verhaal telt mee.

Jouw bedrijfsverhaal, jouw branding fotoshoot.

Branding fotograaf in Emmen.

Ik fotografeer graag vrouwen die trots zijn op hun onderneming. En die net als ik houden van een mooie natuurlijke omgevinghou. En kunnen genieten met een kopje thee drinken op een fijne en rustige plek. Ik laat mij  graag inspireren op deze mooie locaties en help je graag met mooie natuulijke foto’s van jou.

Een trouwreportage voor de kleine intieme bruiloften

Zelf zou ik nooit een grote trouwdag willen, maar hou ik net als jullie van een mooie intieme dag. Een dag die draait om samen zijn en plezier maken. 

Een dag over jullie liefde, emoties en vooral veel gezelligheid. Een dag die jullie willen onthouden. Vele momenten terug kijken, die jullie ontgaan zijn. En die fijne momenten vind je terug in julie fotoalbum.

Zwangerschap, newborn en baby fotograaf.

 Fotograaf in Emmen.

Ik ben geen mama maar ik blijf mij verwonderen voor zo iets moois. Een vrouw die zwanger is of een kleine baby die met nieuwsgierige oogjes de lens in kijkt. Hoe intens deze periode is voor ouders. Laat mij jullie helpen om jullie verhaal vast te leggen in een mooi fotoboek. 

Fotograaf in Zuid-Drenthe

Wil jij een leuke brief ontvangen?

Een brief met een nieuwe foto en een klein gedichtje. Misschien leg ik een stukje fototechniek uit of vertel ik over een evenement. Vul dan nu nog het formulier in!

Ja, volgens mij is jouw aanmelding gelukt. :)