De fotograaf

LIFESTYLE FOTOGRAAF

Hoi hoi, ik ben Karijn, de fotograaf achter Karijn fotografie. Ik ben een natuurlijke fotograaf die pure en unieke momenten fotografeert.  Een sensitieve dame die in het midden van haar leven staat. Ik ben in 1979 geboren in het westen van het land en op mijn 7e verhuisde ons gezin naar het noorden verhuisd, waar ik nu nog steeds met plezier woon.

Op mijn 16e  kreeg ik mijn 1e fotocamera, hier was ik natuurlijk ontzettend blij mee. Ik fotografeerde van alles wat ik tegen kwam,  de mens in mijn omgeving, de natuur en de details waar ik ook kwam. Maar vooral veel huis tuin en keukenfoto’s  kwamen in mijn lens. Zo nu en dan blader ik met mijn moeder en met de rest van ons gezin door het grote album, een doos vol met foto’s. En eigenlijk geven al die foto’s mij een glimlach, en een schaterlach als ik zie hoe we vroeger er uit zagen.

Fotografie is voor mij dus rust en plezier krijgen, herinneringen vast leggen, mooie beelden zien en maken. Van al die unieke beelden word ik erg blij. De lichtinval, de kleuren, de details. De mens en zijn of haar emoties.

Het leven, het verhaal omzetten in beelden is mijn kracht, zonder veel regie de momenten fotograferen zoals ze zijn.  Een dag of een moment uit jou of jullie leven. Jou of jullie verhaal, zonder veel woorden te gebruiken, in beelden om te zetten. Het gevoel van die dag vast te houden.

selfie
Wil je mij als je fotograaf, spreekt jou mijn stijl aan, twijfel dan niet en stuur mij een mailtje of bel mij. Dan bekijken we samen naar wat jij graag wil en werken we vanuit een ontspannen sfeer naar het eind product toe.