Een familie fotoalbum vol met pure herinneringen

Wat is waardevoller de digitale bestanden of een fotoalbum waar je elk moment even in kan bladeren? Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaring? Wat mijn ervaring is met het fotoalbum? …

fotoalbum

Ik krijg vaak de vraag krijg ik ook de digitale bestanden? Waarom vraag ik mij af. Want ze komen ergens op een usb stick of op de harde schijf te staan. Hoe fijn is het om echte printen of een fotoalbum te hebben. Om s’avonds met een kop thee door het fotoboek te bladeren en glimlachen bij de herinneringen die in het fotoalbum staan.

Maar ja het trouwalbum ligt ook maar in de kast. Ik denk dat als je een kleiner album neemt en deze op een open plek neer legt, je er sneller even in kijkt. Ook de foto’s van je gezin, leg die niet in een gesloten kast, maar boven op het dressoir. Kinderen laten veel pure emoties zien, een stukje liefde. Hier kijken we graag naar.

Hoe ik dit weet? Omdat ik een tijdje terug mijn ouders aan de telefoon had en ze genoten van ons familie fotoalbum. Mijn moeder werd weer even verliefd op haar kinderen. Ze zag een foto van mij van toen en van nu. Ik was nog steeds haar kleine meisje.  Hoe ik dit nog meer weet? Omdat we graag mooie dingen om ons heen willen, tastbare herinneringen met emotie en een verhaal.

Het fotoalbum is ook vaak voor later, als je wat ouder bent. Als je paar jaar verder bent en er van alles is gebeurt. Kijk dan even in je album en voel even hoe het toen was. Ik weet zeker dat je een glimlach op je gezicht tovert net als bij mijn ouders.

Informatie over het fotoalbum

Het foto’s stellen we, na de reportage, dan ook samen. We nemen de tijd om de foto’s met pure emotie te selecteren. En ik maak hier een mooi album van. Het kleine album is 20/20 en kan aangepast worden naar kleur die past bij jullie. Met een mooie tekst op de voorkant, ipv van mijn logo. En je hebt voor de rest van jullie leven een prachtig tastbaar fotoalbum.

Wil je meer informatie over het fotoalbum, neem dan contact met mij op via mail of schrijf je in via de contact pagina http://www.karijnfotografie.nl/contact/

 

Fotograaf in Zuid-Drenthe

Wil jij een leuke brief ontvangen?

Een brief met een nieuwe foto en een klein gedichtje. Misschien leg ik een stukje fototechniek uit of vertel ik over een evenement. Vul dan nu nog het formulier in!

Ja, volgens mij is jouw aanmelding gelukt. :)