Informatie

Lifestyle foto reportage

Hoi hoi, wat fijn dat jullie een Lifestyle foto reportage bij Karijn Fotografie hebben geboekt. Een lifestyle reportage in jullie woonomgeving of gekozen locatie.

Graag wil ik jullie informatie geven over hoe we tot een eind product komen.

Hoe gaan we de foto reportage maken:

 

  1. Via mail hebben we inmiddels contact gehad en afspraken gemaakt. Tevens vraag ik aan jullie om de algemene voorwaarden de lezen en vervolgens het intake en goedkeuring formulier willen ondertekenen. Als jullie dat graag willen kunnen we ook van te voren persoonlijk afspreken om samen kennis te maken.
  2. U mag de intake overeenkomst invullen en terug sturen of geven.
  3. U mag tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Zie algemene voorwaarden voor verdere afspraken.
  4. Voor de opnamedag is goed om je huis op te ruimen als dit nodig is. . Een opgeruimd huis geeft een rustige uitstraling op jullie mooie foto’s. Kleine rommeltjes verstoppen in de kast. Slaapkamer stofzuigen, kleding in de kast. Een rustig beddengoed of sprei. Ik maak vaak gebruik van verschillende ruimtes. Ruimtes die je privé wil houden mag natuurlijk altijd. Maar je kind op het grote bed gefotografeerd kan vaak een mooi vertederend beeld geven.
  5. Op de dag zelf drinken we samen eerst een kop thee of koffie, zodat vooral de kinderen aan mij kunnen wennen. Gewoon wat kletsen samen. Ondertussen heb ik dan tijd om meteen jullie huis te verkennen als ik nog niet eerder ben geweest.
  6. We nemen de tijd om de foto’s te maken, vaak zijn we langer bezig dan we bedacht hebben. Dit om de kinderen zo weinig mogelijk druk te geven en het voor hun leuk te houden. Ze mogen al spelend op de foto. Ik geef minimale regie tijdens het fotograferen, alleen daar waar het nodig is. Wees gewoon lekker jezelf en dan maken we de mooiste beelden.
  7. Zodra we uit-gefotografeerd zijn, ga ik thuis aan de slag voor jullie en maken we een afspraak om de foto’s te bekijken. In dit gesprek, vaak 1 week na de foto opname dag, bepalen we samen verder wat we met de foto’s gaan doen. Een mooi album of een mooi portret voor aan de muur. Printen om zelf in te kunnen lijsten. Ook is het mogelijk om de foto’s kleine extra bewerkingen te geven, omzetten in zwart/wit bijvoorbeeld.
  8. Ook maken we hier de uiteindelijke afspraken over welke foto’s door beidde partijen op social-media geplaatst mogen worden en op welke manier. En welke foto’s door Karijn Fotografie voor reclame doeleinden en de website gebruikt mogen worden. Deze afspraken leggen we vast op de goedkeuring overeenkomst.
  9. Nu kan ik aan de slag met het eindproduct. Afhankelijk van het eind product kan ik van te voren niet aangeven op welk termijn ik deze kan leveren. Zodra de producten klaar zijn neem ik contact met jullie op en mogen jullie deze ophalen en betalen zodra jullie de factuur hebben ontvangen.

Ik hoop zo jullie geïnformeerd te hebben en bij vragen mail, bel, app mij gerust. Liever een vraag teveel dan onduidelijkheid. Tot de afgesproken opname dag.

http://www.karijnfotografie.nl/contact/