De mooiste pure foto met liefde.

Liefde

En hier is dan DE foto waar het allemaal begon: de foto met liefde. Een pure foto, waar het jongetje helemaal in zichzelf is gekeerd en confetti bij elkaar verzameld.

Jaren geleden heb ik deze gemaakt. Stiekem was ik deze foto een beetje vergeten, hij lag tussen een stapel van foto’s gemaakt voor het digitale tijdperk. Een foto gemaakt  met de oude camera op negatief en zelf op fotopapier kunnen afdrukken. Ik moest van de week weer aan deze foto denken, tijdens een workshop doelen stellen en met de vraag wie en wat wil ik het liefst fotograferen.

Tijdens een sport en spel evenement, wist ik dit moment vast te leggen. In de grote sporthal met vele mensen, activiteiten, ging dit ventje ongestoord in de drukte  zijn gang. Hij had dan ook niet door dat ik een foto maakte van hem. Sindsdien is begreep ik de kracht van deze momenten. Jammer dat ik er toen niet achter ben gekomen wie de ouders waren van dit ventje. Anders had ik ze blij kunnen maken met deze mooie print.

Morgen is het kerst en een week later komen we alweer  in het nieuwe jaar, 2018. Dit is toch wel de week van even alles laten bezinken, en samen willen zijn met je dierbaren. Hoe vaak hebben wij thuis niet samen met mijn ouders en broer en zusje met kerst weer oude foto’s van voorgaande jaren bekeken. Hier genoten wij van, tenminste mijn moeder en ik, want naast fijne herinneringen hadden we ook vooral lok om hoe we ons gedroegen en kleden.

Liefde zit hem niet in de grote dingen, maar in de kleine herinneringen. In de kleine details.

Ik ben benieuwd naar jullie pure herinneringen of wil je dat ik ze voor jullie ga maken? http://www.karijnfotografie.nl/contact/

 

 

Fotograaf in Zuid-Drenthe

Wil jij een leuke brief ontvangen?

Een brief met een nieuwe foto en een klein gedichtje. Misschien leg ik een stukje fototechniek uit of vertel ik over een evenement. Vul dan nu nog het formulier in!

Ja, volgens mij is jouw aanmelding gelukt. :)