Het evenement van 2019

Karijn / evenement fotograaf in Groningen

Zo nu en dan ga ik naar evenementen. Netwerkborrels of workshops. Om op de hoogte te blijven, om te blijven leren als onderemende fotograaf. En vooral om andere ondernemers te ontmoeten.

Zo was ik ook aanwezig op het mini business boost event van de Gelukfabriek. Een event om je doelen voor 2020 te bekijken en elkaar tips te geven.

Normaal doe ik zelf lekker mee, alleen was ik er dit keer ook om een andere reden. Ik was er om te fotograferen. Als iets een sterke kant van mij is, is sfeer vast leggen. Mooie momenten en details, die een eventement maken voor wat hij is.

En natuurlijk om zelf ook weer eens aan de slag te kunnen met de flitstechnieken. Deze avond, een binnen locatie met sfeerlicht en grote lichtbakken, is dan ook een erorme uitdaging geweest.

Mooie sfeervolle foto’s

Het was een leuk evenement, ik mocht er zelf een branding fotoshoot weg geven. Binnenkort ga ik dus een kop thee drinken met Esther. Ik ben super trots op de foto’s en de gelukfabriek en bmw martinie kunnen met de eer strijken over hun met deze mooie foto’s.

Ben jij bezig met het organieren van een evenement?

Een fotograag is zeker een aanvulling. Mensen willen vaak de dag erop al beelden zien van de sfeer. Zeker als mensen zich willen aamelden voor het volgende event. Het eerste waar ze naar kijken is de sfeer, wie er waren, wat er te doen is. En dit kan simpel met een mooie foto repotage.

Ben je op zoek naar een evenement fotograaf in Groningen. Wil je ook meer weten over evenement fotografie, waarom dit zo belangrijk onderdeel van evenement is? Druk dan op de link.