Dierbare momenten, Lifestyle fotograaf, day in the life reportage

“Dierbare momenten voor ons”  Dit was het gevoel bij de foto’s die Maaike van mij kreeg. Vandaag ben ik mee geweest met vrienden, voor de zondagse wandeling.  Een paar mooie momenten mocht ik voor ze fotograferen.  Gewoon ontspannen zonder iets te moeten wandelen. 

De zondagse wandeling zou je denken dat is toch ouderwets? Nou nee niet dus. Het bos was vol met gezinnen van jong tot oud. En iedereen had plezier, banjeren door de modder, klimmen in bomen, een kop warme chocolademelk  met slagroom erbij. De wandeling was heerlijk en ontspannen. Dit willen de meeste gezinnen. Na een week hard werken, zorgen voor elkaar, een overvolle agenda en door de drukte vergeten wat je die ochtend nog heb gedaan of dat je kind een glimlach gaf of een traan. Even ontspanning, daar waar we het voor doen, even dat geluk momentje voelen, het momentje van liefde voor je gezin of dierbaren.

(Ik laat zelf het rijden met stress op de heen weg maar even achterwege ;). De tomtom wees mij door het weiland, over bospaden waar ik eigenlijk met de auto niet mocht komen. Maar ja,  gelukkig heb ik de vreemde blikken van de wandelaars weten te ontwijken en stonden daar op de juiste parkeerplaats mijn lieve vrienden).

Tijdens de speelse wandeling heb ik een paar mooie foto’s kunnen maken. Om deze momenten niet meer te hoeven vergeten, liggen ze nu vast. De spontane glimlach, de blik voor lekkere slagroom, de rode neus gekregen door de winterse kou.

Zeg nu zelf…De ouderwetse wandeling met mooie foto’s is vanaf nu helemaal hip.