Brandingshoot

Jij en jouw bedrijf in beeld
Branding fotografie

Jouw onderneming, jouw verhaal, hoe jij anderen wil helpen? Vertaald in mooie herkenbare foto’s.

De Branding fotoshoot wordt aangepast naar jouw wensen.

Branding foto reportage

Branding foto’s vertellen zoveel meer dan woorden. Je klant wil graag zien wie jij bent. Zowel op social media als op je website. Samen zetten we jouw verhaal, jouw onderneming om in beeld.

We kijken naar welke uitstraling bij jou past. Ik kan je helpen met je kleding keuze. We zoeken een passende locatie op. We maken genoeg beelden waar jij uit kan kiezen. We maken foto’s die passen bij jouw content op de social media.

Seizoen branding fotoshoot

Bevalt het zo goed, dan kan ik zelfs 4 x per jaar helpen met mooie fotografie. Voordeel dan hoef je je geen zorgen meer te maken om het hele jaar en kun je per seizoen je verhaal laten zien.

Hoe ik jou ga helpen.

Zodat jij zonder zorgen een beeldbank ontvangt.

  • Tijdens de intake maken we helder waarom en waarvoor jij de mooie foto’s gaat gebruiken.
  • Ik help je met de locatie keuze, de locatie is bepalend voor een sprekende achtergrond.
  • Ik  help jou met je kleding keuze. Meerdere setjes zijn handig.
  • Ik zorg voor gezelligheid en ontspanning tijdens de fotoshoot.
  • Ik lever jouw een beeldbank met mooie passende foto’s
4 gemakkelijke stappen

Hoe ga ik te werk?

Kennismaking

Voordat we een afspraak plannen wil ik graag eerst jou leren kennen. Wie ben je, wat voor bedrijf heb je en waarvoor wil je de foto’s gaan gebruiken?

Plannen

Na de kennismaking gaan we een datum prikken en een locatie uitzoeken. 

Brandingshoot

En dan is het zover. We gaan de foto’s maken. Ik neem de tijd voor jou om te wennen aan de camera en we gaan er samen voor zorgen dat jij de perfecte foto’s hebt voor je bedrijf. 

Bewerking en levering

Na de shoot ga ik de foto’s voor je ontwikkelen en zorgen dat de foto’s er perfect uitzien. Binnen 2 weken kun jij de foto’s in je mailbox verwachten en zijn ze klaar voor gebruik voor jouw bedrijf. 

Een aantal mooie foto’s

investering

Welk pakket past bij jou?

Reviews

Wat anderen over mij zeggen

Voor mijn bedrijf wilde ik graag nieuwe foto’s  voor het nieuwe seizoen. Mijn zomer foto’s waren niet meer passend in mijn instagram feed. Daarnaast ben ik een mama ondernemer en wilde ik ook graag samen met mijn dochter op de foto, maar zonder haar gezicht in beeld te hebben. Karijn heeft daar perfect bij geholpen en meegedacht over mooie posities. Als jij als ondernemer ook toe bent aan nieuwe foto’s voor je socials of website? Ik zou zeggen: plan die shoot met Karijn

Stephanie

Mindset coach en balans expert, Samen met Stephanie

Ik vond de shoot ontzettend leuk en fijn! Je bent een heel kalm en rustig persoon waardoor ik me heel erg op mn gemak voelde. Geen stress of drukte, maar vooral lekker kletsen en tussendoor samen mooie plekjes vinden. Je gaf fijne aanwijzingen tussendoor. De foto’s zijn super mooi! Heel fris, kleurrijk en kwalitatief heel sterk! Ik vond het enorm leuk om met je te werken.

Marleen

Blogger over millenials, marlennial

Karijn heeft een zakelijke fotoshoot gedaan, het was een hele prettige ontspannen sfeer. Karijn is heel rustig en stelt je op je gemak. Het resultaat spreekt voor zich natuurlijk. Ik ben er blij mee.

Marjan

coach voor ondernemers, Gelukfabriek