Hallo lief lachend meisje

Baby Noa Lise.

Haar ouders waren zo blij, ze konden niet kiezen tussen alle mooie baby foto’s van hun kleine meid.

newborn foto

Via een berichtje op facebook kreeg ik de vraag, of ik nog tijd had om deze mooie dame te fotograferen op korte termijn. Nou ik heb er gewoon ruimte voor gemaakt.

Op de dag zelf kwam ik binnen en was Noa Lise een beetje van slag, ze had een regeldag. Maar meestal als ik binnen kom neem ik de tijd, drinken we eerst een kopje thee en kletsen we wat. Dus ze had de tijd om aan mij te wennen en aan de camera. Het duurde ook even, ze deed aan aantal keer een poging om in slaap te vallen maar toch vond ze het beter om wakker te blijven. En ik vond dat wel prima.

We zijn een uurtje bezig geweest met de baby foto’s, om een hele boel mooie blikken te  vangen van deze dame. Op den duur vond ze het wel leuk en  gezellig. Dat ik zelfs een glimlach kreeg.  In een korte tijd heb ik meerdere en verschillende momenten kunnen fotograferen. Samen met haar ouder en heerlijk in haar eigen wiegje.

Een week of 2 na de fotoreportage zelf, kwam het jonge gezinnetje bij mij thuis om de foto’s te bekijken. En ik kreeg de reactie, dat ze dit niet verwachten hadden. Ze waren een andere fotograaf gewend. Maar stiekem waren ze verrast door deze mooie foto’s en mijn rustige manier van werken. Ze waren zo blij dat ze maar heeeeel veel foto’s bijbesteld hebben.

 

Een mooie print van je baby aan de muur?

Ik ben benieuwd of ze als een aantal in huis hebben ophangen. Want dat is toch wel het mooiste. Een mooie wall-art aan de muur. Lijkt dit jou en je gezin ook wat? Of een mini album.

Ik weet nog dat wij thuis vroeger een muur hadden met verschillende foto’s. Wel een aantal mooie en gekke foto’s. Maar ze waren liefdevol. Ik zou zeggen vul het formulier in en laat mij je verrassen met een aantal mooi foto printen van je baby.

http://www.karijnfotografie.nl/contact/

 

 

Fotograaf in Zuid-Drenthe

Wil jij een leuke brief ontvangen?

Een brief met een nieuwe foto en een klein gedichtje. Misschien leg ik een stukje fototechniek uit of vertel ik over een evenement. Vul dan nu nog het formulier in!

Ja, volgens mij is jouw aanmelding gelukt. :)