Baby foto

En baby foto reportage vol met emoties

Een baby foto reportage, vol met liefdevolle, warme en grappige foto’s van jullie samen.

Eindelijk mocht ik dan na een mooie zwangerschap fotoreportage,  Hugo fotograferen. Bij binnenkomst was ik dan ook direct verliefd op dit leuke ventje.

 

baby foto

Na een kop koffie zijn we gaan fotograferen. Ik kreeg allemaal mooie momentjes van Hugo. Van een dikke glimlach met ook een aantal traantjes. Momenten samen met mama en papa en natuurlijk ook even met grote zus op de foto.

Met een baby foto reportage neem ik dan ook meestal de tijd.  De ene baby is de andere niet. En de ene vind de aandacht erg leuk en de ander kijkt het liever nog even aan en is niet meteen vertrouwd met de camera.

Voor Hugo waren er zo ook momenten dat hij heerlijk even kon genieten van de aandacht en dat hij het zo prima vond dat de oogjes ook even dicht gingen. Andere momenten had hij het wat moeilijker. En dan kroop hij toch ook het liefste tegen zijn moeder aan.

Ik heb dan ook de tijd genomen om Hugo te kunnen fotograferen.

baby foto

Samen met de zwangerschap foto's heb ik een super mooi album gemaakt en hangen er verschillende foto's aan de muur.

Een compleet verhaal van 9 maanden in de buik en een paar week na de geboorte. Waarom? Omdat de tijd om vliegt en je later hier graag nog even naar terug wil kijken

https://www.karijnfotografie.nl/fotograaf-in-assen/

 

baby foto

Ben je zwanger en wil je ook mooie baby foto's?

Neem dan gerust contact met mij op. Dan kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen. Want zeg nu zelf, hoe lief zijn deze foto's. Die wil je toch ook thuis aan de muur.

info@karijnfotografie.nl

Stuur mij een mail met je verhaal en ik zal zo snel mogelijk terug reageren met een leuk en passend plan. Want het gaat om jullie verhaal en om jullie wens. Tot snel.